Shuffletime

Een kruising tussen sjoelbak, curling en airhockey. Dat is… het Shuffleboard.

Het spel komt oorspronkelijk vanuit Engeland (400 jaar geleden) en werd nadien verfijnd in Vlaanderen.  We ontdekten het enkele jaren geleden tijdens een trip in Amerika en het was liefde op het eerste gezicht.  Een spannend spel voor jong en oud, te leuk om af te blijven.

Het Shuffleboard maakt grote sier in Amerika, maar is bij ons onbekend. Wij willen het terug thuisbrengen en herintroduceren in onze eigen streken.

Om het de plaats te geven die het verdient.

Vlaanderen it’s… Shuffletime!

Missie

In tijden van Facebook, Instagram en Twitter willen we mensen weer écht bij elkaar brengen.  Plezier van vlees en bloed introduceren met schouderklopjes, gemoedelijke wegwerpgebaren, tandenknarsende aah’s en ooh’s van spanning en verwondering.

Mensen samenbrengen rond het Shuffleboard, dat is onze missie.  Amusement voor jong en oud, slim of sterk, groot en klein samen.  Je kunt shufflen immers als ploegsport in competitieverband doen, maar net zo goed alleen of met z’n tweeën, tijdens een middagpauze op het bedrijf of ‘s avonds in een gezellig café of sportclub.

Dit spel leent zich ook uitstekend om ergotherapie te stimuleren. Ook voor de zorgsector, (bejaarden, G-mensen, etc..) kan dit spel voor nuttig tijdverdrijf zorgen bij de bewoners !